Tänä aamuna kun Anssi jäi koisimaan, pakkasin Pekon ja Leidin autoon ja suuntasin KSPK:n kentälle treenailemaan. Pekolla oli intoa tehdä kun toko on ollut jokseenkin tauolla koko heinäkuun. Otin seuraamista, sivulletuloa, seisomista, luoksetulon, A-noudon ja paikallaoloa. Sitten lopuksi vaan leikittiin ja otin vähän kuvia. Oikeastaan missään liikkeissä ei ollut juuri moitteen sijaa, kapulan luovutusasento pikkuisen vino, korjasi itse. Oli rentouttavaa pitkästä aikaa ottaa tokoa kun Pekko oli innokas mutta hyvin kuulolla. Vaikka välillä tuon koiran kanssa repii tukkaa, on mukava myös huomata, että jotkut asiat sujuvat hienosti.

Leidin kanssa otin kontaktia, se on vähän unohtunut neitokaiselta. Pian se jaksoi jo tillittää ihan kiitettävästi. Sivulla olemista otin ja askeleen seuraamisia käsiavustuksella. Sitten vielä maahanmenoja, kivasti meni maahan mutta tarvii vielä käsiavun. Luoksetuloja otin lelupalkalla ja sitte leikittiin.

pekkokspklla.jpg

Pekko kentällä

leidituopalloa.jpg

Leidin pallon palautus

Sitten lähdin käyttämään koiria koirapuiston rannassa uimassa. Aamusta siellä oli ihanan rauhallista, ei ristin sielua missään. Koirista oli hauskaa pulikoida vedessä ja juosta pitkin nurmikkoa peräkanaa.

koirapuisto3.jpg

Pekko tuomassa damia

koirapuisto2.jpg

Leidi rantautui kivelle

koirapuisto.jpg

Sitten leikittiin

koirapuisto4.jpg

Ja hauskaa oli

leidi197.jpg

Lopuksi vielä kesäinen kuva Leidistä