Uskaltauduin sitten ilmoittamaan Rullan Kemin tokokisoihin 5.9. Ajattelin, että tulee varmaan treenattuakin kun ensin ilmoittaa. Noh, paljoa ei ole vielä ehditty, mutta Merjan opissa on käyty kolmena iltana tällä viikolla ja se on edistystä se.

Rulla tekee ihan kivasti nyt, kun juoksusta alkaa olla aikaa. Ainahan sillä on ollut sitä, ettei tekeminen ole turhan tarkkaa, mutta siitä saa syyttää vain itseään. Nyt on seuraaminen sujunut aika hyvin, sivuaskeleet tuottaa kyllä päänvaivaa edelleen, joten niitä pitäisi ainakin ottaa. Myös liikkeestä istuminen on oikea murheenkryyni, välillä istuu ja välillä ei.. tunnari sen sijaan menee hyvin, kertaakaan ei ole nostanut väärää näissä treeneissä. Ruutua otettiin eilen, ruutuun meno on hidas, mutta meneehän se sinne. Toivottavasti myös kokeissa :) noudot on tällä hetkellä Rullan varmimmat liikkeet, kaukoissa tekniikka ei ole aivan kohdillaan, mutta kyllä niistäkin pisteitä irtoaa varmasti. Vielä ehditään treenata se vajaa pari viikkoa ennen h-hetkeä.

Pekon kanssa jälki on nyt tauolla, vielä reilu viikko sitten treenattiin pellolla ja pikkumies jäljesti UPEASTI! Sitten alkoi viikonloppuna etujalan ontuminen ja kaikki treenit on jouduttu jättämään väliin :( Siihen kun vielä joku viisas keksisi jonkun keinon, millä aktiivinen aussienalku saadaan pysymään rauhallisena ilman päivittäistä juoksemista metsässä, niin ettei se hyppisi sisällä seinistä läpi ja tekisi kaiken maailman konnuutta. *huokaus*

Ensi viikolla lähdetään Ouluun päin viemään Rullan tyttöä Hippaa miehelään. Toivotaan, että astutus onnistuu ja pikku-Hipat alkavat kasvaa masussa.

Hipan velipoika, Kundi kävi tänään kylässä. Olen hyvin ylpeä kun Rullan pojasta on kasvanut niin komea nuorimies ja luonnekin on kohdallaan! Tässäpä vielä kuva pojasta.

848768.jpg

Kundi kesätunnelmissa