Noniin, Sentin juoksu on loppunut ja taas päästiin jatkamaan treenejä. Perjantaina ilmoitin koirat kisoihin, Rulla kisaa jo tammikuussa voittajassa ja helmikuussa Sentti osallistuu alokasluokkaan. Juoksutauon vuoksi en uskaltanut vielä tammikuulle Senttiä ilmoittaa.

Eilen treenasin Rullalla vähän tunnaria ulkona ja Sentin kanssa otin pienen keittiötreenin. Molemmilla meni oikein kivasti, Rulla nostaa hyvin oman kapulan ja ensi viikolla pitäisi kokeilla taas irtokapuloilla. Tänään lähdin koulun pihalle treenaamaan kun valoa vielä riitti. Rullan kanssa ei ole otettu ruutua taas ikimuistettaviin aikoihin ja se näkyi, valitettavasti. Tosin mikään muukaan ei tänään onnistunut. Rulla oli liian täpinöissään eikä malttanut keskittyä, näin sen ihmettelevän "mikä ruutu?" "mikä istuminen?".. seuraamisessa se edisti vaikka kuinka, hyppi kenguruloikkaa puoliksi edessä "seuraaminen on tosi nastaa".. joopa. Ehkä se tammikuun koe menee pyllylleen, ehkä ei. Ainakaan tämän päivän treeni ei anna suuria odottaa.

Sentti sen sijaan teki tauosta huolimatta kivaa tokoa tänään. Istumassa pysyi, luoksetulossa tulee ihan vähän sivulle vinoon, eli perusasentoa pitää muistaa vahvistaa vielä. Seuraaminen on vauhdikasta mutta perusasennot jäivät puutteellisiksi, pitää nyt palkata siitä että neiti muistaa istahtaakkin pysähdyttäessä. Otin pari lyhyttä paikallamakuuta, Sentti pysyi oikein hienosti. Jospa se tästä pikkuhiljaa. Liikkeestä seisomisen käskyn Sentti muisti ja pysähtyi hienosti seisomaan. Vielä pitää rakentaa liikkeen loppuosa pysähtymisen jälkeen toimivaksi. Paljon on tekemistä ennen helmikuuta mutta onneksi aikaakin vielä on!