Rankka, mutta varsin mielenkiintoinen viikko on takana. Heti alkajaisiksi täytyy todeta, että Hippa on nyt astutettu ja jäämme odottamaan, tuottaako uurastus tulosta. Vein Hipan turhan aikaisin uroksen luokse kylään, mutta onneksi Päivi luotti Velton mukaani tänne Kemiin ja nuoripari sai viettää mukavan viikon mittaisen kuherrusloman, jonka kuluessa astuminenkin hoitui ihan luonnollisesti. Eilen sitten vietiin Veltto takaisin kotiinsa ja Hipan juoksukin näyttää olevan loppumassa, joten se siirtyy takaisin Teijan ja Tuomaksen hoteisiin (toivottavasti) kasvattamaan masuaan. 870093.jpg Rulla ja Emma

Tällä välillä kun Hippa on ollut meillä, on Rulla pitänyt Teijan huushollissa seuraneidin virkaa. Siellä kuuluu menevän hyvin, mutta täällä päässä on pikku unikaveria jo mahdoton ikävä. Kokeisiin ollaan ehditty treenata vain perjantaina, mutta vielä pitäisi vähän hioa kauko-ohjausta, istumista ja luoksetulon pysäytystä. Pitäisi myös päättää, ilmoitanko Rullan Raahen kokeisiin, jotka ovat kaksipäiväiset kuun lopussa.

Pekon kanssa käytiin jäljellä torstaina, ukko nuuskutteli jäljen hyvin mutta vauhdikkaasti. Jäljellä oli kaksi rasiaa ja yksi 90 asteen kulma. Vielä ehtii treenailla ainakin tämän kuun jälkeä, syksy painaa päälle, ilmat on kylmenneet nopsaan ja pimeäkin tulee aina vain aikaisemmin. Kohta sitä taas saakin maata koirien kanssa takkatulen lämmössä :)