Täällä sitten naputellaan blogia yhdellä kädellä (onneksi sentään oikealla). Pyörä teki voltin ja minä perässä turvalleni tiilikiveykseen, no, vasen käsi otti vastaan ettei päähän sattunut ja murtui kyynärpään kohdalta. Käsi on nyt leikattu ja raudat asetettu tukemaan murtunutta kohtaa. Mutta kesäsuunnitelmat ovat kyllä pilalla, ei pysty treenaamaan, joten kisatkin pitää peruuttaa. Ehdin onneksi käydä juuri ennen onnettomuutta Pekon ja Rullan kanssa Raahessa ja viettää pari mukavaa lomapäivää. Pekkokin näki paljon uusia ihmisiä ja tutustui kissaan..

Pekko on kasvanut hurjasti, niin kuin pennut tuppaavat tuossa iässä tekemään. Painoa oli 6 kg ensimmäisellä rokotuksella 12 viikkoisena. Anssi on pitänyt Pekkoa mukana treeneissä ja lyhyet metsäkävelyt ovat päiväohjelmassa myös. Hihnaharjoittelu pääsi hyvään vauhtiin, mutta jäi onnettomuuden takia nyt hetkeksi tauolle. Heti kun vain kykenen niin lähden Pekon kanssa harjoittelemaan taas hihnassa kulkemista.

Paljon ei vielä jaksa pystyssä olla eikä oikein kirjoittaakaan, mutta eiköhän se tästä. Harmittaa kun Pekosta ei ole nyt otettu uusia kuvia, kasvaa niin nopeasti ettei pienestä pennusta ole kohta kuin muisto vain..