Tänään päätin ottaa tytöille vähän treeniä kun huomenna on taas ohjatut.. koko viikko taas mennyt jossain ihmeellisen laiskuuden otteessa, kun ei saa valoisan aikaan mitään aikaan.. no, tänään sitten lenkin jälkeen kaivoin tunnarikapulat esille ja otin Rullalla muutaman kierroksen. Oma kapula löytyi helposti, seuraavaksi aion treenatakin jo irtokapuloilla ja sen jälkeen kokeilla toimiiko tunnari hallilla.

Siirryimme sisätiloihin ottamaan kaukoja ja istumista. Bravo, istuminen sujui hyvin, vaklasin eteisen peilin kautta ja peppu meni maahan heti käskystä. Menisipä huomenna hallillakin.. Kaukot on uusin tökkimisen aihe, kun ei voi pysyä paikallaan, ei niin millään. Välimatkaa on ollut pakko taas lyhentää ja keskittyä yhteen asennonvaihtoon kerrallaan. On tämä niin nokka-pyrstö touhua että!

No, sitten Rulla sai siirtyä makkariin ja Sentti estradille. Otin ensimmäisenä paikallaoloa keittiössä, meni ensimmäisellä käskyllä maahan ja odotin jonkin aikaa ennen kuin lähdin. Pari lyhyttä paikallaoloa onnistui hienosti, sama istumassa, ei ongelmia siinäkään. Sitten mentiin seuraamispätkää keittiöstä olohuoneeseen, perusasento löytyi nyt hienosti ja paikkakin pysyi. Voi jumankekka jos Sentti seuraisi hallillakin noin hienosti.. toivotaan. Sitten pari liikkeestä maahanmenoa, ensimmäinen maahanmeno haparoi - annoin toisen käskyn mutta sitten muistui tämäkin mieleen. Nyt otin ensimmäistä kertaa samassa treenissä myös seisomisen (olen treenannut näitä kahta aina eri treenissä ettei mene sekaisin), hienosti jäi seisomaan vaikka juuri ennen olin ottanut maahanmenon. Koira alkaa kuunnella! Lopuksi keksin leikittää Senttiä pallolla, että Sentillä jää treenistä tosi kiva mieli. Argh mikä virhe, neuvon: ei palloleikkejä sisällä! Sentti juoksi täysillä pallon perässä oveen pahki :( Onneksi se sen jälkeen oli menossa heti uudestaan pallon perään vaikka törmäys näyttikin pahalta. Taitaa olla kova kallo silläkin, onneksi.