Johan se on kesä vaihtunut syksyksi, oikeastaan jo loppusyksyä elellään kun lehdetkin on jo melkein kaikki tippuneet. Elämä on pyörinyt kotiympyröissä ja tulee pyörimään koko talven..

Työt loppuivat viikko sitten ja nyt odotellaan vain masukin saapumista. Olo alkoi ollakin jo aika väsynyt, enkä jaksanut töiden lisäksi mitään muuta. Uni maistuu päivälläkin kun yöunet on jo nyt pätkittäisiä. Onneksi on enemmän virtaa lenkkeillä, vaikka hidastahan tuo meno ison mahan kanssa jo on. Tänään kävin KSPK:n kentällä verestämässä tokojuttuja Pekon kanssa, hienosti poika muistaa liikkeet, vaikka intoa on kyllä aavistuksen liikaa :D

Koirille kuuluu muuten hyvää. Hani on päässyt taas omaan työhönsä, eli ajamaan jänistä ja Anssi on treenaillut agilityä Sentin, Pekon ja Leidin kanssa. Sentti piipahti myös luonnetestissä, josta neiti sai hienot pisteet 142. Rulla on toiminut tärkeässä tehtävässä minun lenkkikaverina, se kun osaa kulkea vetämättä. Tokoiluja jatketaan kun aika antaa myöden, tarkoitus olisi keväällä taas päästä kisaamaankin.