Vai mites se onkaan. Tuntuu, ettei kesä ole kunnolla vielä edes tullutkaan. Tälläkin hetkellä ripottelee vettä. Mutta eipä minulla ole mitään sitä vastaan, että on vähän viileämpää. Niin se onkin mukavampaa.

Koirien kanssa on treenailtu vaihtelevalla innostuksella. Tämä oma kaksijalkaisen odotukseni on vähän jo hidastanut menoa, mutta olen käynyt kesän mittaan Pekon kanssa agilityssä, jäljellä ja esineruutua ottamassa. Toko on jäänyt vähemmälle, siihen odotellaan motivaatiota jostain. Pekko on edistynyt agilityssä aimo harppauksin, rataakin on menty niin, ettei se ole yhtä kaaosta kaiken aikaa.

Muuten sitten ollaankin nautittu metsälenkeistä ja uudesta terassista jonka Anssi rakensi kesälomallaan. Reissuja ei töiden takia ole tulossa muualle kuin parin viikon päästä oleville dreeverien kesäpäiville Hailuotoon. Hani esiintyy siellä ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä.

Tällä hetkellä meillä on Leidin Hilla-sisko Oulusta hoidossa. Tytöt viihtyvät hyvin yhdessä, eikä riitojakaan ole tullut. Mukava huomata, kuinka helppo meidän laumaan on ottaa vieras narttu asustelemaan. Ketään ei tarvitse pitää erillään toisistaan. Keskiviikkona Laura tuleekin jo hakemaan Hillan kotiin, mutta siihen asti saadaan maistella miltä elämä kuuden koiran kanssa tuntuisi ;) Jos se kuudes olisi yhtä helppo kuin Hilla niin mikäpä siinä. Eiköhän pitäydytä kuitenkin tässä viiden koiran laumassa.

Hipan ja Velton pentuset ovat nuoruuden kynnyksellä, täyttävät kohta 9 kk ja pääsevät junnuilemaan näyttelyissä. Pentuluokkien näytskit onkin menneet huippuhyvin! Kiitoksia kaikille kun olette pentuja käyttäneet erilaisissa harrasteissa, sieltä löytyy varmasti jokaiselle se omin laji jota jatkaa pitemmällekin! Leidillä se on ehdottomasti agility. Sillä on pienet moottorit tassun pohjissa kun se pääsee esteille ja kentältä sitä ei tahdo saada millään autoon. Harjoitukset on aina pidetty lyhyinä ja hauskoina eikä kiinnitetty huomiota vaikka välillä tuleekin virheitä.

Syksylle meillä ei ole kauheasti suunnitteilla aktiviteetteja. Senttiä yritän tuupata johonkin luonnetestiin ja Leidi pyörähtää Tornion näyttelyssä. Loppusyksystä aletaankin valmistautua vauvan kotiuttamiseen, jonka aika koittaa joulukuussa. Siinä nyytissä lienee koirille ihmettelemistä..