Meidän poppoon kuulumisia taas päivittelemässä. Lokakuu on lähtenyt käyntiin sitten ja syksy toden teolla iskenyt päälle (ja haravointisavotta, vink vink, meille saa tulla kaveriksi haravoimaan ;)

Raahen kisat on nyt kisailtu Rullan kanssa. Koko viikonlopun saimme nauttia hienosta säästä, varsinkin lauantaina ja ehdittiin siinä viikonlopun aikana touhuta muutakin kuin tokoilla. Lauantain koe meni mukavasti, 230 pisteellä irtosi VOI2 ja sijoituskin kolmas. Ruutu ja noutohyppy menivät nollaksi. Noutohyppy yhden ylimääräisen laudan takia.. pitäisi ilmeisesti treeneissä ottaa hyppyä korkeampana. Lauantaina kokonaisvaikutelma 10. Sunnuntaina ruutu meni edelleen nollaksi ja toinen nollattu liike oli istuminen, muuten Rulla teki kohtuu kivaa suoritusta ja sunnuntaina kokonaisvaikutelma 9. Tässä muutamia kuvia sunnuntailta joita löysin netistä:

Rulla tuomassa omaa (tullaan tullaan, mikäs kiire tässä on..)

http://s216.photobucket.com/albums/cc194/Toko-koe/toko%20su/?action=view&current=oma1.jpg

Kauko-ohjaus (nukkuuko tuo corgi-ryökäle :)

http://s216.photobucket.com/albums/cc194/Toko-koe/toko%20su/?action=view&current=kauko1.jpg

Hiiop hakemaan kapulaa

http://s216.photobucket.com/albums/cc194/Toko-koe/toko%20su/?action=view&current=hyppy.jpg

Ja kapulan kanssa pikaisesti takaisin

http://s216.photobucket.com/albums/cc194/Toko-koe/toko%20su/?action=view&current=hyppy1.jpg

Taas tietää mitä on treenattava: sitä ruutua! Seuraavia kisoja ei ole tiedossa, mutta kiva olisi vielä jossakin käydä ehkä tänä vuonna jos ehtii.

Mukavia uutisia sen kun ropisee. Hippa ja Veltto saavat jälkikasvua tämän kuun lopussa! Hipan masu on alkanut somasti pyöristyä. Pentuja varten on aloitettu alustojen ja sanomalehtien hamstraaminen ja pian Anssi alkaa rakentaa pentulaatikkoa. Uusia tulokkaita odotamme innolla ja toivomme, että kaikki sujuu hienosti! Syyslapset ovat luovutusikäisiä joulun tienoilla. Pentuja voi jo alustavasti tiedustella minulta!

---------------------------------------------------------------------------------------

Pekko se vain kasvaa porskuttaa, 6,5 kk iässä poika on 50 cm korkea ja painaa 15 kg. Se odotettu toinen kiveskin on ilmaantunut..

Jälkeä ollaan treenailtu nyt vähikseen, tarkoitus on vielä keretä metsään ennen lumien tuloa. Tänään kävin Pekon kanssa kahdestaan metsälenkin ja treenasin tokoa samalla. Olen aloittanut tunnistusnoudon opettamisen ja Pekko pitää ja tuo aika hyvin "omaa". Perusjuttuja hiotaan ja sanottakoon nyt näin "julkisesti", että kisoihin tähdätään ensi syksyksi :)

Tässäpä vielä syksyinen kuva Pekosta ja Sentistä

947452.jpg