Helmikuukin on päässyt jo yli puolen välin. Pakkasista huolimatta meillä on treenattu ahkerasti, ainakin viisi kertaa viikossa, ulkona ja sisällä hallissa. Pekon kanssa on päästy agilityssä jatkamaan jatkokurssille ja alettu ottamaan ohjauskuvioitakin. Kiva taas pitkästä aikaa treenata kunnolla agilityä. Tokoa on otettu Merjan ja muiden kanssa ja nyt pitäisi sitten Rullaa alkaa tosissaan treenaamaan kisakuntoon kevääksi. Ehkä ne SM-kisatkin voisi olla tavoitteena.. perjantaina otettiin hallilla ruutua, joka on muutettu makupalapalkkauksesta niin, että Rulla hakee ruudusta pallon. Toimii paljon paremmin. Seuraamistakin otettiin ja oikeaa seuraamispaikkaa, tuppaa tunkemaan liikaa eteen kun on innoissaan. Seuraamispaikkaa otin tänään sisälläkin sekä Rullalla että Pekolla, molemmilla on jo muutaman toiston jälkeen parantunut paikka huomattavasti. Jospa se tästä. Otin Rullalla myös kaukoja keittiössä. Harmittaa, kun olen sen opettanut alunperin menemään väärin maahan :/ No, kunhan se vaihtaa asennot eikä etene montaa metriä, siinäkin jo tavoitetta meille.

Muuten ollaankin koirien kanssa ulkoiltu, ilmat on olleet pääasiassa hienoja. Eilen oltiin Pekon, Hanin ja Leidin kanssa laavulla paistamassa makkaraa. Kuvia laavulta löytyy linkin takaa http://s158.photobucket.com/albums/t87/UKultala/Laavuretki170208/ Jostain syystä en onnistu liittämään tänne blogiin kuvia enää, vaan aina jumittaa. Anssi on ajattanut Hanilla jänistä kaikkina vapaapäivinä ja kaksi saalistakin on kotiin tuotu. Sentti potee vielä juoksujaan, mutta palaa agilityradoille varmastikin jo reilun viikon päästä.

Leidi pikkuneiti sen kun kasvaa vain. Tänään on jo 16 viikkoa siitä kun pienokaiset näkivät päivänvalon ja keskiviikkona on toisen rokotuksen aika. Leidi on saanut elellä vapaata lapsuutta, sille ei ole opetettu juurikaan mitään vielä.. jotain perusasioita se osaa, kuten odottaa ruokakupille pääsyä ja ottaa katsekontaktin. Leidi on luonteeltaan kovin rauhallinen ja mietteliäs, mutta innostuu tosissaan kun sen kanssa kiskoo lelua. Selvästikin siitä on tulossa lelukoira.

Mitähän sitä vielä.. ainiin, pitkästä aikaa corgikomppania on ilmoitettu näyttelyyn Rovaniemelle 22.3. Siis Rulla tyttärineen (Hippa&Rusina) esiintyy avoimessa luokassa. Jos Leidinkin ottaisi sinne sitten mukaan vähän ihmettelemään maailman menoa. Leidi on ehkä hieman ummikko kun ei olla juurikaan käyty missään ihmisten ilmoilla, ainakaan sillä tavalla "asiasta tehden". Mutta eipä tuo näytä mitään pelkäävän kylläkään :)

Hanin terveystarkastusten ajankohtaa mietitään, jos maalis-huhtikuussa olisi sen verran ylimääräistä, että rellu läpivalaistaisiin. Samalla voisi Sentin silmät tarkistuttaa uudemman kerran. Jippii, nyt tämä blogi antaakin taas lisätä kuvia, hitaasti mutta varmasti. Tässä siis Leidistä tuoreet 16-viikkoiskuvat suoraa olohuoneen matolta, handlerina Anssi :) Korvat on olleet teipeissä kaksi päivää ja johan alkaa pysyä ylhäällä.

1305719.jpg

1305720.jpg

Leidi the lepakkokorva