Tammi- ja helmikuun kisasuunnitelmat meni myttyrään :( Rulla päätti aloittaa juoksun liian aikaisin ja tammikuun kisa piti perua. Sentin osallistuminen helmikuun kisaan piti perua, koska ei päästy ennen kisaa kertaakaan hallille harjoittelemaan paikallaoloa, joko minulla oli perjantaina koulua tai sitten treenit oli peruttu. Täytyy myöntää kyllä että treenaaminen on muutenkin näillä hirveillä pakkasilla ollut kortilla, mutta kevättä kohti mennään ja eiköhän tästä vielä ryhdistäydytä! Sentti on käynyt ahkerasti agilityssä Anssin kanssa monta kertaa viikossa, siinä ainakin on siis edistytty.

Rulla on juoksun jälkeen tyypilliseen tapaansa nuivalla päällä. Se makaa tuolissaan kuorsaamassa ja mulkoilee jos rouvan unirauhaa kehdataan häiritä. Lenkkeilyä on harrastettu aina kun pakkanen on vähänkin hellittänyt, lähellämme on kiva koiralatu tehty metsään ja siellä koirat voivat viilettää vapaana talvellakin ilman, että tarvitsee pelätä joka puolella suihkivia hiihtäjiä ja moottorikelkkoja.

Laitetaan vähän kuvasaastetta meidän arjesta

404897.jpg

Sentti näyttää Rullalle ja Hanille miten leikitään kuollutta.

404899.jpg

Koko klaani viettää siestaa.. Kara viitsi nousta juuri ennen kuvan ottamista kysymään oliko jotain asiaa.

404905.jpg

Isi ja tytöt tv:tä katsomassa.

Kuten kuvista näkyy, meillä asuu lauma hirmu aktiivisia koiria :) Joten ehkä minäkin saan synninpäästön (tänne ei laiteta sitä kuvaa minusta makaamassa sohvassa peiton alla ja tuijottamassa Dr Philiä..)